Neznanje čini da normalno izgleda paranormalno, prirodno natprirodno

“Neznanje čini da normalno izgleda paranormalno, prirodno natprirodno. Čovečanstvo živi u podprirodnom stanju, daleko ispod svog potencijala. Što je juče bilo nemoguće, danas je moguće. Zašto sutra ne bi bilo normalno ono što se danas smatra paranormalnim. I sijalica je čudo za nekoga ko je nikada pre nije video. Ko zna Istinu, ne čudi se tzv. čudima. Viši nivo svesti, unutrašnji spokoj, opuštenost, sve to omogućava svesniju spoznaju zakona uzroka i posledica. Neko bi unutrašnje prstenove nazvao Zemljom čuda, ali onome ko je spoznao jasno je da su unutrašnji prstenovi samo put ka Večnosti…”

“Nepoznavanje uzroka ne oslobađa nas od posledica, neverovanje u nešto što je neminovno nije garancija da se to neće dogoditi. Iako ne znaš suptilne zakone ovog sveta, ne znači da ih možeš kršiti bez posledica. Kad, na primer, vozač automobila ne primeti znak za ograničavanje brzine, on rizikuje da bude kažnjen. I ako mu se to desi, niko mu nije kriv što ne gleda. Uostalom, kazna će ga naučiti pameti, učiniće ga obazrivijim. Čini se da je Kosmički zakon surov, ali je to za našu dobrobit.”

“Ah, kakav poklon!”, uzdahnu mladić, “Ovo sam tako dugo tražio.”

On je video etape svog putovanja od samih početaka pa do ovog trenutka. Kretao se do sada bez mnogo svesti o tome šta mu se dešava i kuda ide. Sad je, međutim, veoma svesno nameravao da svoj put približi kraju, tj. središtu diska, centru Točka, da izađe iz paklenog kruga kauzalnosti.

Odlomak iz knjige Energetski Vitez koju možete

besplatno pročitati u elektronskom obliku 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s